SCALING AGILE

18. NOVEMBER 2020 * KØBENHAVN

SKALERING AF VIRKSOMHEDENS AGILE SYSTEMER

FORUM FOR NY VIDEN, PRAKTISKE ERFARINGER & INSPIRATION

Agile arbejdsmetoder er oprindelig blevet anvendt i IT-projekter. Efterhånden har de agile systemer imidlertid bredt sig fra IT til andre områder af forretningen - og arbejdsmetoden er nu vokset ind i andre dele af mange virksomheder. Det er givende - og det giver udfordringer.

AGILE TRANSFORMATIONER - EKSEMPLER & ERFARINGER
Den årlige konference danne ramme om et forum for erfaring, inspiration og ny viden - udover udvalgte ekspertindlæg, er der i høj grad fokus på cases fra en række af de virksomheder, som er kommet længst med den agile skalering.

KEYNOTE - DAVID MARQUET
På dette års konference glæder det os særligt at kunne byde velkommen til et online indlæg ved den anerkendte ledelsesekspert DAVID MARQUET - læs mere HER

Konferencen udvikles og afholdes igen i år i tæt samarbejde med PA Consulting.

Programmet er under udvikling - hjemmesiden vil løbende blive opdateret.

TALERE 2020

DAVID MARQUET

KEYNOTE

FORFATTER; LEDELSES EKSPERT & FOREDRAGSHOLDER

TBA

CASE

NOVO NORDISK

TINA HJORT-EJLERTSEN

MODERATOR

NORDIC LEAD AGILE TRANSFORMATION
PA CONSULTING 

MITZI GEISLER

MODERATOR

PARTNER, EKSPERT I IT TRANSFORMATION & AGILE DELIVERY
PA CONSULTING 

SAMARBEJDSPARTNERE

PA Consulting er landets førende konsulentvirksomhed, når det gælder agile transformationer. PA Consulting består af 2.600 medarbejdere og eksperter inden for produktion, forsvar og sikkerhed, energi, forsyning, finansielle services, den offentlige sektor, sundhed, life sciences, transport og logistik. Et dybt branchekendskab kombineret med kompetencer inden for ledelsesrådgivning, agilitet, teknologi og innovation gør det muligt for PA Consulting Group at udfordre konventionel tankegang og levere exceptionelle resultater, som har varig indflydelse på private og offentlige virksomheder over hele verden.

Læs mere her: www.paconsulting.com