MIFID II & PRODUCT GOVERNANCE

27. SEPTEMBER 2023 * KØBENHAVN

MiFID II, eller Markets in Financial Instruments Directive II, er en EU-forordning, der trådte i kraft den 3. januar 2018. Den har til formål at forbedre gennemsigtigheden og effektiviteten af ​​de finansielle markeder ved at regulere aktiviteterne i finansielle servicevirksomheder, der opererer i EU.

 

Vores konference vil give et dybdegående indblik på nøglekomponenterne i MiFID II, og har fokus på udvalgte aktuelle problemstillinger vedrørende seneste og kommende regulering & praksis i sektoren, heriblandt:

  • MiFID II-oversigt: Hvad er det, hvorfor blev det indført, og hvad er de vigtigste mål?
  • Investorbeskyttelse: Hvordan forbedrer MiFID II investorbeskyttelsen, og hvad er konsekvenserne for finansielle servicevirksomheder?
  • Markedsgennemsigtighed: Hvordan forbedrer MiFID II markedsgennemsigtigheden, og hvilke udfordringer er der forbundet med at implementere forordningen?
  • Datastyring: Hvordan kan virksomheder administrere de enorme mængder data, der kræves for at overholde MiFID II, og hvad er de potentielle fordele ved at gøre det?
  • Teknologi og innovation: Hvilken rolle kan teknologi spille for at hjælpe virksomheder med at overholde MiFID II, og hvad er konsekvenserne for det bredere finansielle økosystem?

 

Talerpanelet består af en lang række erfarne talere og udvalgte eksperter herunder regulatorer, finansielle servicevirksomheder, teknologiudbydere og brancheforeninger. Herudover vil du om deltager, have mulighed for at deltage i paneldiskussioner, Q&A-sessioner og netværke for, under og efter konferencen.

Uanset om du er en compliance officer, en teknologiudbyder, en investor eller blot interesseret i at lære mere om MiFID II, er vores konference den perfekte mulighed for at få værdifuld indsigt og komme i kontakt med brancheeksperter.

Konferencen udvikles i år ikke alene i samarbejde med FinansWatch & AMWatch, men også i tæt samarbejde med Lotte Mollerup van Hauen, der er bestyrelsesmedlem i en række finansielle virksomheder og er uafhængig rådgiver om finansiel regulering.

TALERE 2023

LARS HOUGAARD NIELSEN

CO-FOUNDER & PORTFOLIO MANAGER
QBLUE BALANCED

DAVID MOALEM

PARTNER, ADVOKAT, PH.D  
BECH-BRUUN

SEAN HOVE

KONTORCHEF
KONTORET FOR INVESTORBESKYTTELSE
FINANSTILSYNET

KÅRE VALGREEN

INVESTERINGSCHEF
FINANS DANMARK

MORTEN BRUUN PEDERSEN

CHEFØKONOM 
FORBRUGERRRÅDET

MORTEN KAARE SØRENSEN

PARTNER
SIMON-KUCHER & PARTNERS

LARS BO BERTRAM

ADM. DIREKTØR
BANKINVEST

PETER RASMUSSEN

CHEF FOR BÆREDYGTIGHED
LÆGERNES INVEST

JACOB HØEG MADSEN

PARTNER
KROMANN REUMERT

BIRGITTE SØGAARD HOLM

DIREKTØR, INVESTERING OG OPSPARING
FINANS DANMARK

KEN BECHMANN

PROFESSOR I FINANSERING
CBS

METTE KORNVIG

HEAD OF SUSTAINABILITY, CAPITAL MARKETS
JYSKE BANK

 

LASSE VEST

DIRECTOR SUSTAINABLE FINANCE
EY

CHRISTIAN B. MAU

MANAGER, ESG, FINANCIAL SERVICES 
EY

LOTTE MOLLERUP VAN HAUEN

MODERATOR

PROF. BESTYRELSESMEDLEM
UAFHÆNGIG RÅDGIVER

SAMARBEJDSPARTNERE