BANK & TILSYN 2021

FINANSIEL GOVERNANCE: FIT & PROPER

25. JANUAR 2021 * KØBENHAVN

FIT & PROPER - KRAVENE & DE PRAKTISKE ERFARINGER

Omdrejningspunktet for konferencen er den finansielle governance-regulerings krav til egnethed og hæderlighed for ledelsesmedlemmer i pengeinstitutter - de såkaldte FIT & PROPER krav for især bankdirektionen og bankbestyrelsen og også for bankernes nøglepersoner.

Det handler om gældende og kommende regulering på området, om Finanstilsynets praksis inkl. stramningen heraf og om betydningen i praksis - dermed i forhold til udnævnelse og sammensætning af direktion og bestyrelse i banker, herunder den praktiske successionsplanlægning samt ansættelses-, rekrutterings- og evalueringsprocessen. Alt sammen i lyset af Finanstilsynets rapport om anbefalinger til fastlæggelse af kompetence- og erfaringskrav samt ansvarsområder i banker.

Det exceptionelle talerpanel repræsenterer alle relevante aktører fra hele sektoren, herunder FINANSTILSYNET, FINANS DANMARK, LOKALE PENGEINSTITUTTER, FINANSFORBUNDET og ikke mindst branchen selv ved forskellige banker, eksperter og rådgivere. Dertil kommer KEYNOTE talere fra BANK of ENGLAND (BoE) og Den Europæiske Centralbank (ECB) om de internationale FIT & PROPER krav og erfaringer, som altså nu er på vej til Danmark.

Konferenceprogrammet tilrettelægges i tæt samarbejde med partner, advokat og Ph.D. Michael Camphausen, Camphausen|Co, der vil fungere som konferencens moderator.

FORTRYDELSESRET - på grund af CORONA situationen er det muligt at afmelde sig konferencen indtil 14 dage før afholdelse UDEN afmeldingsgebyr.

TALERE

NINA DIETZ LEGIND

BESTYRELSESFORMAND
FINANSTILSYNET

ORLANDO FERNÁNDEZ RUIZ

SENIOR TECHNICAL SPECIALIST
GOVERNANCE, REMUNERATION & CONTROLS

BANK OF ENGLAND

 

KJELD GOSVIG-JENSEN

JURIDISK DIREKTØR
FINANS DANMARK

JAN KONDRUP

ADM. DIREKTØR
LOKALE PENGEINSTITUTTER

MICHAEL BUDOLFSEN

NÆSTFORMAND
FINANSFORBUNDET

TOBIAS THYGESEN

KONTORCHEF
FINANSTILSYNET

RIKKE-LOUISE ØRUM PETERSEN

VICEDIREKTØR
FINANSTILSYNET

FOLKE FRIIS-FREDERIKSEN

MANAGING DIRECTOR
RUSSEL REYNOLDS ASSOCIATES

CHARLOTTE SKOVGAARD

ADMINISTRERENDE DIREKTØR
MERKUR ANDELSKASSE

MICHAEL CAMPHAUSEN

MODERATOR
PARTNER, ADVOKAT, PH.D.

CAMPHAUSEN|CO

SAMARBEJDSPARTNERE

PARTNERE