BANK & TILSYN 2020

- GOVERNANCE

30. NOVEMBER * KØBENHAVN

JUBILÆUMSKONFERENCE - BANK, REGULERING & TILSYN

Den første danske banklov af 1919, der i dag kendes som lov om finansiel virksomhed, fylder 100 år den 4. i oktober 2019. Samtidig er det 100 år siden, at den første bankinspektør, der nu kendes som Finanstilsynet, blev etableret herhjemme.

Det fejres med en stor JUBILÆUMSKONFERENCE med fokus på bank, regulering og tilsyn igennem 100 år, i dag og de næste 100 år. Konferencen har fokus på en række særligt udvalgte aktuelle emner, herunder:

BANKLEDELSE * GOVERNANCE * VIRKSOMHEDSKULTUR * BÆREDYGTIG BANKVIRKSOMHED * FIT & PROPER REGULERING & TILSYNSPRAKSIS * FREMTIDENS BANK * CONDUCT RISK *  BANKLEDELSENS FOKUS * HVIDVASKREGULERING & COMPLIANCE * EUROPEAN BANKING REGULATION & SUPERVISION * BANKERNES ANSVAR I FINANSKRISEN * DEN DIGITALE BANK *

Talerpanelet afspejler målgruppen - hele banksektoren fra EUROPEAN BANKING AUTHORITY, FINANSTILSYNET, FINANS DANMARK, LOKALE PENGEINSTITUTTER til eksperter og ikke mindst hele branchen selv med NATIONALBANKEN i spidsen.

Vi glæder os til at byde dig og dine kolleger i branchen velkommen til en hel dag om bank, regulering og tilsyn - nu og fremover!

FORTRYDELSESRET - på grund af CORONA situationen er det muligt at afmelde sig konferencen indtil 14 dage før afholdelse UDEN afmeldingsgebyr.

 

TALERE

MICHAEL CAMPHAUSEN

MODERATOR
PARTNER, ADVOKAT, PH.D.

CAMPHAUSEN|CO

SAMARBEJDSPARTNERE

PARTNERE