AGILE@SCALE

- hvordan skalerer du med succes?

27. NOVEMBER 2018 * KØBENHAVN

SÅDAN SKALERER DU AGILE SYSTEMER I VIRKSOMHEDEN

Agile arbejdsmetoder er oprindeligt blevet brugt i IT-projekter, men i dag vokser de agile systemer sig mere og mere ind i andre dele af virksomheden – og det kan give udfordringer.

Tag med på "inspirationstur" hos en række af de bedste cases, når vi slår dørene op til årets store inspirationskonference om Agile@Scale den 27. november fra kl. 09.00 - 16.30.

Få konkrete eksempler på agile transformationer 
På konferencen kan du hente inspiration og viden fra nogle af de virksomheder, som er længst i den agile skalering. Hør cases fra: PFA Pension, BEC, YouSee, Tryg, Arla Foods og AstraZeneca.

Der er også meget viden at hente hos de virksomheder, som er født agile. Derfor har vi inviteret en af landets eksperter i at etablere agile virksomheder, serieiværksætteren Toke Kruse, som vil dele hans viden og erfaring med at skabe et agilt mindset i en virksomhed. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på konferencen.

TALERE

TOKE KRUSE

EJER, STIFTER & BESTYRELSESFORMAND
BILLY

PETER HUNDBORG

SENIOR IT DIRECTOR
ARLA FOODS

MARIE COOKE

DIGITAL TRANSFORMATION DIRECTOR
PA CONSULTING 

ANNE NØRKLIT LØNBORG

VP IT UDVIKLING
TRYG

CHRISTIAN PFENNINGER

VICE PRESIDENT, HEAD OF TV LAB (AGILE TRIBE)
YOUSEE

NINA GROTH

DIREKTØR, KUNDE- OG PENSIONSSERVICE
PFA PENSION

LONE MARIBOE

UDVIKLINGSCHEF
BEC

TINA HJORT-EJLERTSEN

MODERATOR

NORDIC LEAD AGILE TRANSFORMATION
PA CONSULTING 

MITZI GEISLER

MODERATOR

PARTNER, EKSPERT I IT TRANSFORMATION & AGILE DELIVERY
PA CONSULTING 

SAMARBEJDSPARTNERE

PA Consulting er landets førende konsulentvirksomhed, når det gælder agile transformationer. PA Consulting består af 2.600 medarbejdere og eksperter inden for produktion, forsvar og sikkerhed, energi, forsyning, finansielle services, den offentlige sektor, sundhed, life sciences, transport og logistik. Et dybt branchekendskab kombineret med kompetencer inden for ledelsesrådgivning, agilitet, teknologi og innovation gør det muligt for PA Consulting Group at udfordre konventionel tankegang og levere exceptionelle resultater, som har varig indflydelse på private og offentlige virksomheder over hele verden.

Læs mere her: www.paconsulting.com